Spring naar inhoud

Jorien

Jorien

Ik ben Jorien, moeder, vrouw van, ergotherapeut en ik coach met paarden.

Al sinds ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in andere mensen. Het verhaal van de ander is voor mij belangrijk. Ik ben oprecht nieuwsgierig naar wie je bent en wat je doet. Daarnaast help ik je graag verder.

Mijn verhaal

Zo lang ik me kan herinneren observeer ik mensen en ben ik gek op dieren. Daarnaast ben ik ook zorgzaam: voor mijn broertjes en zusje, de dieren die we thuis hadden en de mensen om mij heen.

Ik ben ergotherapie gaan studeren zodat ik mensen verder kan helpen. Samen werken aan mogelijkheden. Na een aantal jaren als ergotherapeut te hebben gewerkt wilde ik meer diepgang. Wilde ik mezelf meer als coach ontwikkelen. Omdat ik in die periode veel van mijn paard heb geleerd, ben ik dit gaan combineren. Ik heb een opleiding tot paardencoach gevolgd bij Centrum voor Paardencoaching.

Nadat een tweelingzwangerschap eindigde in een miskraam met een laat ontdekte buitenbaarmoederlijke zwangerschap, ontdekte ik dat het vinden van begeleiding welke bij je past niet zo makkelijk is. Het proces waar ik door ben gegaan heeft gezorgd dat ik mij ga scholen. Mijn kennis en ervaring wordt aangevuld met begeleiding rondom rouw- en verliesverwerking.

Mijn ‘why’

Door wat ik gezien en meegemaakt heb gun ik anderen ook bij zichzelf te blijven. Om de kracht in jezelf te vinden en/of te houden. Dat je datgene wat je graag doet kunt blijven doen zonder dat je geremd wordt door gedachten en gevoelens. Het is vooral mijn missie om mensen zichzelf te laten Zijn, zichzelf te waarderen en in zichzelf geloven.

Samen met de paarden help ik je om jezelf te Zijn.

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op!